Historiek

Kris Walpot is begonnen als zelfstandige in 2011, nadat hij ruim 12 jaar een breed scala aan ervaring opbouwde. Naast eerdere functies binnen een industrieel installatiebedrijf en een tankbouwer, komt hij ook uit een familie van techneuten.

Zowel zijn vader als grootvader waren werkzaam als technici binnen de brandstofsector, hetgeen er toe heeft geleid dat de branche hem in het spreekwoordelijke bloed zit.

Inmiddels heeft hij vele opleidingen en certificeringen op naam en drijft hij met veel plezier zijn onderneming.

Passie

Met een grote passie voor techniek en innovatie, is Walpot-Technics een firma die elk project als een kans ziet om verder te groeien. Vooral totaalprojecten zien wij elke keer weer als een uitdaging, die met beide handen wordt aangenomen en voor u opgepakt.

Visie

Bij Walpot-techics geloven wij in innovatie in combinatie met een gezond behoud van de natuur. Door middel van hechte relaties met leveranciers streven wij naar continu ontwikkeling op dit gebied en betere producten. Hiertoe worden op structurele basis de nodige productopleidingen gevolgd, zodat onze kennis altijd up-to-date is. Wij zien elk project als een kans om het elke keer weer nét iets beter te doen en oplossingen te bieden, die zowel duurzaam als effectief zijn.